Voeding

Voeding

voedingGezonde voeding is van groot belang voor een energiQue lichaam. Wanneer je dagelijks te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, kan dat leiden tot gewichtsproblemen en kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Laat dit een goede reden zijn om je voedingsgewoonten eens goed onder de loep te nemen. Je gezondheid is immers je meest kostbare bezit. Het heeft invloed op alles wat je doet en bepaalt de kwaliteit van leven.

Maar wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Door de vele marketing trucs van voedselfabrikanten en andere belanghebbenden zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Laat je niet verleiden door dergelijke stunts en gebruik je gezond verstand. Denk terug aan de tijd van je (groot)ouders toen supermarkten nog niet vol stonden met allerlei zakjes en pakjes die slechte e-nummers bevatten. De tijd dat cola-light nog niet ‘gezonder’ was dan gewone cola. De tijd dat welvaartsziekten als obesitas, diabetes en hart-en vaatziekten (helaas) nog geboren moesten worden…..

sport-gezondheidBij energiQue4you krijg je aan de hand van een uitgebreide vragenlijst inzicht in je huidige eet- en leefpatroon. Wat doe je goed? En waar is ruimte voor verbetering? Een bodyscan geeft weer hoe jouw lichaam is samengesteld. We meten natuurlijk je gewicht, maar ook je BMI, vet%, spiermassa, vocht%, visceraal (buik)vet, botmassa en je ‘echte leeftijd’. Deze meting is altijd onderdeel van een consult om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Je kunt kiezen uit persoonlijke coaching of groepscoaching, eventueel in combinatie met sporten bij Fitclub Nederweert. Daarnaast werken we, als aanvulling op een gezond voedingspatroon, met de producten van Herbalife. Herbalife is een gerenomeerd voedingsbedrijf dat bekend staat om haar gewichtsbeheersingsproducten en supplementen gericht op vitaliteit. Ook bieden zij de beste sportvoeding, veel topsporters zijn deze producten in de afgelopen jaren gaan gebruiken (oa PSV en AJAX). Ook voor de voedingssupplementen van Vitals kun je bij ons terecht. Of je gebruik maakt van supplementen is een keuze, geen verplichting. Informeer vrijblijvend naar de kosten van de diverse mogelijkheden.

Weet je nu nog niet zeker of je begeleiding wilt maar wil je wel graag een meting? Dat kan, metingen (dus zonder voedingsadvies) zijn gratis. Neem op voor het maken van een afspraak.

Dinja@energique4you.nl                                                                                                                                                                                                            M 06 – 23121230  

Marjan@energique4you.nl                                                                                                                                                                                M 06 - 10404798