Voeding

voedingGezonde voeding is van groot belang voor een energiQue lichaam. Wanneer je dagelijks te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, kan dat leiden tot gewichtsproblemen en kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Laat dit een goede reden zijn om je voedingsgewoonten eens goed onder de loep te nemen. Je gezondheid is immers je meest kostbare bezit. Het heeft invloed op alles wat je doet en bepaalt de kwaliteit van leven.

Maar wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Door de vele marketing trucs van voedselfabrikanten en andere belanghebbenden zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Laat je niet verleiden door dergelijke stunts en gebruik je gezond verstand. Denk terug aan de tijd van je (groot)ouders toen supermarkten nog niet vol stonden met allerlei zakjes en pakjes die slechte e-nummers bevatten. Toen suiker nog luxe en duur was. De tijd dat cola-light nog niet ‘gezonder’ was dan gewone cola. De tijd dat welvaartsziekten als obesitas, diabetes en hart-en vaatziekten (helaas) nog geboren moesten worden…..

Bij energiQue4you krijg je aan de hand van een uitgebreide vragenlijst inzicht in je huidige eet- en leefpatroon. Wat doe je goed? En waar is ruimte voor verbetering? Een bodyscan geeft weer hoe jouw lichaam is samengesteld. Je gewicht, maar ook je BMI, vet%, spiermassa, vocht%, visceraal (buik)vet, botmassa en je ‘echte leeftijd’ worden getoond. Deze meting is altijd onderdeel van een consult om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Is voor jou de drempel nog te hoog om een gezonde switch te maken? Twijfel je of het wel kunt? Ben je bang dat je (weer) zult falen?

Voel je welkom voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Mail naar dinja@energique4you.nl of bel 06-23 1212 30.

EnergiQue4you is een LeefstijlClub Steunpunt. 

https://www.energique4you.nl/leefstijlclubsteunpunt/