Sport

Tijden:

Woensdag 09.00 - 10.00u

Woensdag 19.30 - 20.30u (met uitzondering van winterstop dec t/m feb)

Zondag 10.00 - 11.00u

Locatie:

Kanaalpark de Heerlijkheid te Budschop (Nederweert)

Kosten:

10-rittenkaart: € 50,- (onbeperkt geldig)

 

Doel van FITCLUB Nederweert is om iedereen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid te geven om aan conditie en spieropbouw te werken. Meerwaarde van de FITCLUB is dat alles in de buitenlucht plaatsvindt. Buiten sporten is geeft je immuunsysteem een krachtige boost en de buitenlucht maakt je hoofd lekker 'leeg'. Kun je een keer niet, dan betaal je ook niet. Wil je echt goed resultaat behalen, dan is het aan te raden om wekelijks, of beter nog 2x per week, te komen!

De les is gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het versterken van de spieren. Alle grote spiergroepen komen aan bod. De conditionele oefeningen zijn voor ieder wat wils, of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent. De instructeurs, Marjan/Dinja, zien erop toe dat de oefeningen goed worden uitgevoerd. FITCLUB Nederweert is een sportieve, gezellige groep. Motregen, wind of  kou? Wij sporten gewoon door. Enkel wanneer de weeromstandigheden dusdanig slecht zijn dat buiten sporten niet meer verantwoord is, blazen we af.

Benieuwd? Kom een keer meedoen en ervaar het zelf. Proefles is gratis.

Een aantal praktische tips:
• Zorg dat je 5 minuten voor aanvang aanwezig bent
• Draag schoenen die lekker zitten (bv sportschoenen of lichte wandelschoenen)
• Draag comfortabele kleding waarin je je gemakkelijk beweegt
• Neem een bidon met water mee
• Neem een handdoek en een yogamat mee

Neem contact op voor meer informatie.

dinja@energique4you.nl / tel. 06 - 23121230

Marjankessels@icloud.com / tel. 06 - 10404798

Indoor Cycling

Tijd: dinsdag 20.00 - 21.00u

Locatie: E-Power, Ketelaarsweg 4, Ospel

Kosten:

5-rittenkaart: € 42,50 (5 weken geldig)

10-rittenkaart: € 85,- (12 weken geldig)

Mocht een les niet door kunnen gaan ivm vakantie/ziekte instructeur, een nationale feestdag of (niet te hopen) een volgende lockdown, dan wordt de geldigheidsduur van de kaart verlengd. Kortom, mocht een les niet door kunnen gaan dan betaal je ook niets.

Zin om samen lekker te knallen op leuke, opzwepende muziek? Meld je dan aan! We trainen op kwalitatief hoogwaardige Wattbikes. In totaal zijn er 10 fietsen beschikbaar. VOL = VOL

Aanmelden kan dmv een telefoontje/appje naar Dinja Rooijakkers 06-23121230 of een mailtje naar dinja@energique4you.nl.

 

FIT Gym (60+)

Tijd: donderdag 09.00 - 10.00u

Locatie: E-Power, Ketelaarsweg 4, Ospel

Kosten: 10-rittenkaart: € 85,- (12 weken geldig)

Mocht een les niet door kunnen gaan ivm vakantie/ziekte instructeur, een nationale feestdag of (niet te hopen) een volgende lockdown dan wordt de geldigheidsduur van de kaart verlengd. Kortom, mocht een les niet door kunnen gaan dan betaal je ook niets.

Op zoek naar een sportief, gezellig uurtje sporten met leeftijdsgenoten? Dan is deze les misschien wel iets voor jou! De FIT Gym is een combinatie van aerobics (low impact), spierversterkende oefeningen en balans oefeningen. Een proefles is gratis. Meld je aan en ervaar het zelf!

Aanmelden kan dmv een telefoontje/appje naar Dinja Rooijakkers 06-23121230 of een mailtje naar dinja@energique4you.nl.