Sport

FITCLUB Nederweert

 

 

 

 

 

Wanneer? Iedere woensdag van 09.00 tot 10.00 uur

Waar? Kanaalpark de Heerlijkheid te Budschop (Nederweert)                                                                                                                                                                                                                                    Waarom? Voor een fittere en sterkere jij!

Kosten: €5,- per keer

 

De training start om 9:00 uur met een warming-up. Daarna gaan we in en rondom het park aan de slag met conditionele- en spierversterkende oefeningen. Alle spiergroepen komen aan bod. Afhankelijk van het weer doen we staande en/of liggende oefeningen. De conditionele oefeningen zijn voor ieder wat wils, beginners en gevorderden.
De instructeurs van de FITCLUB, Marjan en Dinja, zien erop toe dat de oefeningen goed worden uitgevoerd.

Doel van FITCLUB Nederweert is om iedereen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid te geven om aan conditie en spieropbouw te werken. Meerwaarde van de FITCLUB is dat alles in de buitenlucht plaatsvindt. Geen benauwde sportschool met hoge abonnementskosten en inschrijfgeld maar buiten sporten wanneer het jou uitkomt. Kun je een keer niet, dan betaal je ook niet. Wil je echt goed resultaat behalen, dan is het wel aan te raden om wekelijks te komen.

FITCLUB Nederweert is een sportieve, gezellige groep. Je zult merken; het geeft je een ware energieboost aan het begin van je dag! Motregen, wind of  kou? De FITCLUB gaat altijd door! Enkel wanneer de weeromstandigheden dusdanig slecht zijn dat buiten sporten niet meer verantwoord is, blazen we af.

 

Benieuwd? Kom een keer meedoen en ervaar het zelf. Proefles is gratis.

Een aantal praktische tips:
• Zorg dat je 5 minuten voor aanvang aanwezig bent
• Draag schoenen die lekker zitten (bv sportschoenen of lichte wandelschoenen)
• Kleed je comfortabel. Doe een aantal laagjes over elkaar aan zodat je iets uit kunt doen als je het warm krijgt
• Neem een bidon met water mee
• Neem een handdoek en eventueel een yogamat mee
• Proefles (1x) is gratis. Een 10-rittenkaart à € 50,- en is verkrijgbaar bij Marjan of Dinja.

 

Neem contact op voor meer informatie.

dinja@energique4you.nl                                                                                                                                                                                                06 - 23121230

Marjankessels@icloud.com                                                                                                                                                                                          06 - 10404798