Marjan Kessels

marjan

 

 

 

 

 

 

Als kind wilde ik ‘naai-juf’ worden. Na de opleiding ‘Mode en Kleding’ en diverse modevakopleidingen ben ik samen met mijn zus een stoffenwinkel gestart, gecombineerd met een modevakschool. Fulltime in de winkel en mensen helpen het naaivak eigen te maken; boeiend! In mijn spaarzame vrije tijd zat ik op de wielerfiets. Het werd mij duidelijk dat een gezond en fit lichaam een vereiste is voor een hectisch leven. Mijn interesse in gezonde voeding en een gezonde leefstijl was gewekt!

Lichamelijke klachten en opgroeiende kinderen deden me beseffen dat er meer is dan werken. We besloten te winkel te sluiten om zo meer tijd te vinden voor de opvoeding van de kinderen en te genieten van het leven. Daarnaast ging ik aan de slag als zelfstandig coupeuse en begon op vrijwillige basis bij DressForSucces , een organisatie die sollicitanten op weg helpt om succesvol een baan te vinden door ze kleding aan te bieden en zelfvertrouwen te geven.
Hier kan ik mijn coupeuse-talenten gebruiken maar ik ontdekte ook hoe leuk het is om mensen te coachen en te motiveren.

Middels diverse trainingen en zelfstudie ben ik me gaan verdiepen in voeding , lifestyle, coaching en vitaliteit. Om mij heen zie ik hoe lastig het voor veel mensen is om een gezonde leefwijze aan te nemen in de wereld van junkfood, pakjes, zakjes en suikers. Ook nu komt de "juf" in mij weer naar boven en wil ik mijn kennis en ervaring graag delen. Als bourgondiër weet ik als geen ander hoe je de balans tussen lekker eten en een gezonde leefstijl kunt bewaken!

Ben je futloos, wil je vitaler worden, ben je niet tevreden over je gewicht, kortom : wil je méér uit je leven halen ? Ik begeleid je graag naar een gezond(er) leefpatroon zodat ook jij fit en vitaal door het leven gaat!

Marjan@energique4you.nl                                                                                                                                                                                                                                               M 06 - 10404798