Lezing: Voeding als medicijn

31 maart 2022, van 19:30 tot 21:00 | Bibliocenter Nederweert, Kapelaniestraat 8

Kosten: Leden € 5,- / Niet-leden € 7,50

 

 

 

 

Maak de omslag van een onbewust ongezond voedingspatroon naar een bewust gezond voedingspatroon. Informatiebijeenkomst in het kader van de cyclus Positieve Gezondheid.

Gezonde voeding

Door de ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie in de laatste 100 jaar, raakten we steeds verder verwijderd van gezonde voeding. Maar wat is gezonde voeding eigenlijk en hoe maak je de omslag van een onbewust ongezond voedingspatroon naar een bewust gezond voedingspatroon?

Dinja Rooijakkers deelt haar kennis over gezonde voeding en maakt je bewust van de positieve effecten die gezonde voeding op je lichaam heeft. Zij geeft antwoord op vragen als ‘wat doe ik al goed maar kan beter?’ ‘klopt mijn kennis over gezonde voeding wel?’

Doe mee met de cyclus

Dit voorjaar hebben we in de bibliotheek in Nederweert 3 bijeenkomsten georganiseerd, helemaal in het thema ‘Positieve Gezondheid:

  • Bewegen als medicijn – 17 maart
  • Voeding als medicijn – 31 maart
  • Je brein als medicijn – 14 april

De bijeenkomsten worden verzorgt door Dinja Rooijakkers. Zij werkt met veel passie in haar eigen praktijk EnergiQue4you in Ospel. Zij verzorgt informatiebijeenkomsten en begeleidt coachingstrajecten voor particulieren, bedrijven en scholen. Voeding, beweging en mindset staan hierbij centraal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *