Leefstijl & Mindset SWITCH Programma

Kennis > Bewustwording > Doen > Herhalen > Automatisme

Sta jij er wel eens bij stil hoe doodnormaal deze kettingreactie is bij veel van onze dagelijkse handelingen? Neem bijvoorbeeld autorijden. De eerste keer dat je achter het stuur zit krijg je instructies van je rijinstructeur. Hoe bedien je de auto, waar moet je op letten? In het begin voelt het onwennig, je moet overal bij nadenken. Naarmate de rijlessen vorderen gaat het gemakkelijker, meer vanzelf.  En door te doen, te blijven herhalen en ervaring op te doen, wordt autorijden een automatisme.

.

Deze kettingreactie vinden wij heel normaal bij het besturen van een auto. Maar waarom lukt het ons toch vaak niet om ons eigen lichaam en leefstijl in de juiste richting te sturen? Hoe komt het dat ruim 52% van de Nederlandse bevolking anno 2021 overgewicht heeft? In de jaren 60 was dit slechts 10%. Hebben we in de afgelopen 50 jaar eigenlijk wel geleerd wat gezond leven inhoudt? Waarom kiezen we voor ongezond? En waarom vinden we het zo moeilijk om te veranderen en vol te houden?

18-weken Leefstijl & Mindset SWITCH Programma: € 245,- 

Gedurende 18 weken doorloop je 8 persoonlijke sessies.  Je doet veel kennis op over beweging, voeding en mentale kracht. Je gaat een bewustwordingsproces in en leert hoe dit toe te passen in jouw leven. Door bewust te blijven herhalen wordt een gezonde leefstijl ook voor jou heel gewoon.

Sta jij open voor verandering? Wil jij naar een bewuste en duurzame gezonde leefstijl en meer de regie hierover hebben? Dan gaat het Leefstijl & Mindset SWITCH Programma je helpen naar JOUW gezonde leefstijl!

Je gaat de essentiële inzichten van ‘Bewegen als Medicijn’, ‘Voeding als Medicijn’ en ‘Brein als Medicijn’ begrijpen en stap voor stap leren toepassen in jouw dagelijkse leven.

Gratis extra: 

  • het 6 weken online ‘Bewegen als Medicijn’ programma
  • het E-boek ‘Bewegen om af te vallen’
  • het E-boek ‘5 gouden regels voor optimale en effectieve spiertraining’
  • Factsheet 7 Essentiële inzichten van Bewegen als Medicijn
  • Factsheet 7 Essentiële Inzichten van Voeding als Medicijn
  • Factsheet ‘Mentale kracht’
  • Factsheet ‘Ontspanning’
  • Werkboek Mentale kracht

Meer informatie over dit programma of direct aanmelden?

Mail naar dinja@energique4you.nl of bel 06-23 1212 30.

EnergiQue4you is een LeefstijlClub Steunpunt. https://www.energique4you.nl/leefstijlclubsteunpunt/