Dinja Rooijakkers

 

Wie is Dinja?

Sportief, nuchter, ondernemend, empathisch………maar geen meehuiler.

 

Wanneer zie je mij op m’n best?

Als ik doe waar ik blij van word; anderen motiveren, enthousiasmeren en aanzetten tot actie!

 

Wat zijn mijn kwaliteiten op werkgebied?

Ik ben vakkundig, kan goed luisteren, ben geduldig en oordeel niet. Mijn doel is om mensen in hun kracht te zetten en de juiste keuzes te laten maken. Ik ga voor kwaliteit, niet voor half werk.

 

Waar ben ik minder goed in?

Net als ieder ander heb ik ook minder goede eigenschappen. Zo wil ik wel eens té graag dat een ander zijn of haar doel bereikt. In het verleden ging ik daarom wel eens harder werken dan mijn cliënt, want het doel moest immers behaald worden! Gelukkig ben ik me hier door de jaren heen bewust van geworden en kan ik er nu goed mee omgaan.

 

Waarom zou je mijn hulp inschakelen?

Wil je gezonder oud worden, afslanken, fitter worden of heb je een ander gezondheidsdoel? Middels mijn coachingsprogramma’s reik ik kennis en inzichten aan over gezonde voeding en beweging. Je wordt bewust van je huidige leefstijl. Wat doe je al goed en waar is ruimte voor verbetering? Je krijgt handvatten om de juiste koers te bepalen voor een gezondere leefstijl, passend in jouw leven, waar je een leven lang de vruchten van plukt.

 

Om mijn kennis verder te verdiepen en uit te breiden, volg ik regelmatig vakgerelateerde opleidingsmodules. De meest recente zijn:

  • Leefstijl & Vitaliteitscoach (diploma jan 2023)
  • Gedagscoaching (diploma dec 2022)
  • Motiverende Gespreksvoering (diploma okt 2022)
  • Fitnesstrainer A (diploma mei 2022)