Dinja Rooijakkers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het afronden van een HBO opleiding heb ik ruim 10 jaar met veel plezier in de zakenreisbranche gewerkt. Het werk was veelal hectisch maar die druk lag me wel. Privé gingen we ook een drukke tijd tegemoet hetgeen uiteindelijk toch een aanslag op mijn gezondheid bleek te zijn. Het uitte zich in eczeem. 24 uur per dag jeuk, slecht slapen en lange tijd niet kunnen functioneren zoals ik graag zou willen. Toch voelde ik heel sterk dat ik hier uit kon komen, ondanks dat de artsen niet veel meer voor me konden doen dan ‘troosten’ met hormoonzalfjes.

Sporten is altijd al een grote hobby geweest. Tennissen, spinning, wielrennen, moutainbiking…..   het geeft me fysieke en mentale kracht. In 2005 begon ik met het geven van spinninglessen. In 2007 vertrok ik voor een aantal jaar naar Curacao. Ook hier zette ik de lijn van sporten en het geven van sportlessen door en groeide de interesse voor gezonde voeding en leefstijlcoaching. Mijn eczeem verdween als sneeuw voor de zon.

Eenmaal terug in Nederland, 2010, ben ik me middels diverse opleidingsmodules, trainingen, lezingen en zelfstudie gaan verdiepen in gezonde voeding, leefstijlverandering en coaching. Vandaag de dag deel ik mijn kennis en ervaring graag met jou. In mijn praktijk begeleid ik je in het behalen van jouw persoonlijke doel(en). De wil om af te slanken is wellicht de meest voorkomende reden voor een bezoek maar in feite richt ik me op iedereen die gezond(er) wil leven.

Heb je overgewicht, ondergewicht en/of leefstijl gerelateerde lichamelijke klachten? (70% van alle doktersbezoeken zijn het gevolg van een verkeerde leefstijl). Wil je preventief goed voor jezelf te zorgen en gezonder gaan leven? Ben je fanatiek sporter en wil je je sportprestaties verbeteren?

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gezonde groet, Dinja

Dinja Rooijakkers
Herman Maashof 7
6035 CZ Ospel
T 0495–519656
M 06-23121230
dinja@energique4you.nl